Glasbewassing

Onderhoud is behoud

glasbewassing

Specialist in glasbewassing

Glasbewassing is een vak apart. Doormiddel van professionele kennis, ervaring en schoonmaakmiddelen zorgen wij ervoor dat u na de glasbewassing niet meteen last krijgt van vlekken, strepen of een lichte waas over uw ruiten. Goed uitgevoerde glasbewassing is namelijk gezichtsbepalend. Wij zorgen dan ook voor een goed en duurzaam resultaat dat allure geeft aan uw pand.

Neem voor dit resultaat nu contact op met de schoonmaakspecialisten van Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries B.V. Wij bieden vrijblijvende offertes waarin er precies beschreven zal worden wat de mogelijkheden zijn.

*Wij doen geen glasbewassing bij particuliere woonhuizen.*

Onze manier van glasbewassing

Om u het mooiste, langdurigste resultaat te geven werken wij met moderne technieken. Hierbij kunt u denken aan telescopische glasbewassingsystemen waarmee wij iedere hoek bereiken en gedemineraliseerd puur water (osmose) dat wij met borstels over het glas laten vloeien. Door het gebruik van deze glasbewassings techniek ontstaan er geen strepen of andere vervuilingen. Tevens maken wij, indien nodig, gebruik van zelfrijdende rolsteigers en hoogwerkers.

Veilige glasbewassing

Naast kwaliteit staat veiligheid voorop bij Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries. Wij gebruiken milieuvriendelijke producten, werken volgens het Convenant Gevelonderhoud en al onze ladders, hoogwerkers en andere materialen voldoen aan de vereiste veiligheidseisen.

Interesse in één van onze diensten?

Share This