Professioneel in kantooronderhoud

Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries specialist in het schoonmaken en onderhouden van kantoren

Professioneel kantoren schoonmaken

Zoekt u een specialist voor het schoonmaken van uw kantoren? Dan zoekt u een betrouwbaar en bekwaam schoonmaakbedrijf. Dan is schoonmaakbedrijf L.J. de Vries de juiste keuze.

Wij maken gebruik van professionele schoonmaakmaterialen, gebruiken moderne technieken en natuurlijk hebben wij vriendelijk en betrokken personeel om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

We zeggen dan ook niet voor niets “De Vries vragen, Altijd slagen!”

Ruim 40 jaar ervaring

Bij Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries weten wij als geen ander hoe belangrijk klantenbinding is. Wij bestaan immers meer dan 40 jaar waardoor wij ook meer dan 40 jaar ervaring delen. Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries hecht waarde aan kwaliteit, ervaring en efficiëntie, net zoals onze klanten dat ook doen.

Wilt u een zichtbaar, voelbaar en grondig resultaat, neem dan nu contact met ons op. Wij bieden vrijblijvende offertes waarin wij de werkzaamheden gedetailleerd beschrijven en het juiste advies geven.

 

Schoonmaken met professioneel materiaal

De kwaliteit van het schoonmaken van kantoren hangt samen met het gebruik van goed materiaal. Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries maakt gebruik van betrouwbare en effectieve schoonmaakmiddelen.

Interesse in één van onze diensten?

Share This