Professioneel tapijt reinigen

Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries reinigt uw tapijt professioneel

Tapijt reinigen door Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries

U kunt het tapijt reinigen ook door ons laten uitvoeren. Zo is het effect van het tapijt reinigen optimaal en hoeft u zelf geen moeite te doen, en bovendien weinig geld uit te geven dankzij de bekende efficiëntie en lage tarieven van Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries. Bekijk hiernaast de voor (boven) en na (onder) foto van tapijtreiniging. 

 

 

Tapijttegels leveren

Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries doet meer dan alleen tapijt reinigen. Wij leveren en leggen tevens tapijttegels. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Professionele tapijtreiniger

Tapijtreiniger voor kleinere vlekken en eigen gebruik koopt u extra voordelig in de webshop van schoonmaakbedrijf L.J. de Vries. Wij staan garant voor de kwaliteit van deze producten en gebruiken deze producten ook tijdens onze schoonmaakwerkzaamheden. Met deze tapijtreiniger bent u verzekerd van een professioneel resultaat.

 

Dus bekijk het aanbod nu, vraag een offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie.

ChemDry methode

Wij maken gebruik van de ChemDry methode, waarbij het tapijt nauwelijks nat gemaakt wordt. ChemDry is uitvinder van de koolzuurmethode voor het schoonmaken van vloerbedekking en meubelstof. Zij gebruiken koolzuur om onze reinigingsvloeistof te laten bruisen voor extra reinigingskracht.

Interesse in één van onze diensten?

Share This