Glazenwasser Aalsmeer

Glazenwasser Aalsmeer | L.J. de Vries

Bent u op zoek naar een glazenwasser in en rondom Aalsmeer of Honselersdijk? Een schoonmaakbedrijf met een snelle service en een vast team die kwaliteit levert? De vakbekwame glazenwassers van Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries ontzorgen u graag. Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries biedt glasbewassing en glazenwassers voor bedrijven. Ons team zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van schone ramen en kozijnen. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Aalsmeer en in het Westland en verrichten onze werkzaamheden in onder andere: Aalsmeer, Kudelstaart, de Kwakel, Hoofddorp, Amstelveen, Schiphol, Schiphol-Rijk en Zwanenburg. In het Westland verrichten wij onze werkzaamheden onder andere in Honselersdijk en Naaldwijk. Alle schoonmaakwerkzaamheden en daarbij horende glasbewassing werkzaamheden voeren wij als team op de best mogelijke manier uit.

 

glazenwasser

 

Schoonmaakbedrijf in Aalsmeer

Schone ramen geven uw bedrijfspand een frisse en verzorgde uitstraling. De glazenwassers van Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries zorgen ervoor dat uw ramen weer brandschoon zijn. Onze glazenwassers beheersen de traditionele glasbewassing techniek. Naast kwaliteit staat veiligheid voorop bij Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries! Wij gebruiken milieuvriendelijke producten en werken volgens het Convenant Gevelonderhoud. Al onze ladders, hoogwerkers en overige materialen die wij inzetten tijdens onze werkzaamheden voldoen aan de vereiste veiligheidseisen. Tevens maken wij, indien nodig, gebruik van zelfrijdende rolsteigers en hoogwerkers. Onze glazenwassers kunnen ramen wassen van hoge kantoorgebouwen en flatgebouwen tot normale woonhuizen. Bij veel panden kunt u zelf hoogstwaarschijnlijk lastig bij de ramen, met als gevolg dat u deze niet optimaal schoon kunt krijgen. Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries biedt met name op deze momenten uitkomst.

 

Meer informatie – Glazenwasser Aalsmeer

Om onze diensten zo transparant mogelijk te houden stellen wij aan het begin van de samenwerking een schoonmaakplan met u op. Zo leggen we vast wanneer en welke schoonmaakwerkzaamheden we voor u kunnen uitvoeren. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen als Glazenwasser Aalsmeer? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. U kunt ons bereiken tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00.

 

CONTACT

 

Share This