Schoonmaakbedrijf Hoofddorp

Schoonmaakbedrijf omgeving Hoofddorp | L.J. de Vries

Bent u ondernemer en is uw kantoor dringend aan schoonmaakonderhoud toe? Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries is het schoonmaakbedrijf bij u in de buurt. Met schoonmaak op maat, een resultaatgerichte instelling en een flinke dosis expertise zorgen wij voor een schone bedrijfspand. Wij leveren niet alleen een goede schoonmaakkwaliteit, maar maken ook serieus werk van sociaal en eerlijk ondernemen.

 

Voor iedere schoonmaakklus

U kunt ons schoonmaakbedrijf (omgeving Hoofddorp) inschakelen voor diverse soorten schoonmaakopdrachten. U kunt ons inschakelen voor het reinigen van allerlei soorten bedrijfspanden voor zowel de binnen als de buitenkant. Hierbij kunt u denken aan periodieke of eenmalige schoonmaakonderhoud. Ook buiten kantoortijden zijn wij inzetbaar. Zo heeft u minimale hinder. Op vrijwel elk gebied van schoonmaken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voeren onder andere de volgende schoonmaakwerkzaamheden uit:

– Schoonmaken
– Glasbewassing
– Spinnen verwijderen
– Vloeren reinigen
– Tapijt reinigen
– Tapijttegels leggen

U kunt kiezen om één van deze schoonmaakdiensten af te nemen, maar ook het afnemen van een combinatie van meerdere werkzaamheden is uiteraard mogelijk.

 

schoonmaakbedrijf hoofddorp

 

Schoonmaakonderhoud – Schoonmaakbedrijf omgeving Hoofddorp

Zoekt u een betrouwbare en ervaren partner voor uw schoonmaakwerkzaamheden? Dan is schoonmaakbedrijf L.J. de Vries de juiste keuze. Ren betrouwbaar schoonmaakbedrijf uit Hoofddorp en omgeving waarvan u op aan kunt. Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries hecht waarde aan kwaliteit, ervaring en efficiëntie, net zoals onze klanten dat ook doen.

Heeft uw bedrijf of gebouw behoefte aan dagelijks of periodiek schoonmaakonderhoud? Bij Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor onze diensten. U kunt ons bereiken tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00.

 

 

CONTACT

 

Share This