Schoonmaakbedrijf Naaldwijk

Schoonmaakbedrijf Naaldwijk | L.J. de Vries

Ons team voert vakkundig al uw schoonmaakwerkzaamheden uit op een innovatie werkwijze! Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries  is een full service schoonmaakbedrijf met vestigingen in Aalsmeer en Honselersdijk. Ons werkgebied strekt zich uit van Aalsmeer tot Westland. Wij verrichten werkzaamheden in onder andere Naaldwijk, ‘s-Gravenzande, De Lier, Wateringen, Poeldijk, Monster en Maasdijk. Met schoonmaak op maat, een resultaatgerichte instelling en een flinke dosis expertise zorgen wij voor een schone bedrijfspand. Ons team is op de hoogte van uw wensen en eisen met betrekking tot de schoonmaakwerkzaamheden. Anders dan andere schoonmaak bedrijven komen er, indien u periodiek uw schoonmaakwerkzaamheden uitbesteed, bij u vaste gezichten over de vloer. Wij leveren niet alleen een goede schoonmaakkwaliteit, maar maken ook serieus werk van sociaal en eerlijk ondernemen.

 

schoonmaakbedrijf

 

Voor iedere schoonmaakklus

U kunt ons schoonmaakbedrijf (omgeving Naaldwijk) inschakelen voor diverse soorten schoonmaakopdrachten. Naast onze reguliere schoonmaakdiensten, kunnen wij u ook helpen met specialistische reiniging. Uw kantoorruimte of bedrijfspand is het visitekaartje van uw onderneming, dat snappen wij maar al te goed. Het is daarom van groot belang dat het een nette, frisse en vooral aangename uitstraling heeft. Onze jarenlange ervaring in combinatie met puur vakmanschap maakt dat L.J. de Vries de beste keus is op het gebied van schoonmaakwerk in de regio Naaldwijk. Wij voeren onder andere de volgende schoonmaakwerkzaamheden uit:

– Schoonmaken
– Vloeren reinigen
– Glasbewassing
– Tapijt reinigen
– Tapijttegels leggen
– Spinnen verwijderen

U kunt kiezen om één van deze schoonmaakdiensten af te nemen, maar ook het afnemen van een combinatie van meerdere werkzaamheden is uiteraard mogelijk. U kunt ons inschakelen voor het reinigen van allerlei soorten bedrijfspanden voor zowel de binnen als de buitenkant. Hierbij kunt u denken aan periodieke of eenmalige schoonmaakonderhoud. Ook buiten kantoortijden zijn wij inzetbaar. Zo heeft u minimale hinder. Op vrijwel elk gebied van schoonmaken bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Meer informatie – Schoonmaakbedrijf Naaldwijk

Om onze diensten zo transparant mogelijk te houden stellen wij aan het begin van de samenwerking een schoonmaakplan met u op. Zo leggen we vast wanneer en welke schoonmaakwerkzaamheden we voor u kunnen uitvoeren. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen als schoonmaakbedrijf Naaldwijk? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. U kunt ons bereiken tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00.

 

CONTACT

 

Share This