Schoonmaakbedrijf Uithoorn

Schoonmaakbedrijf Uithoorn en omgeving| L.J. de Vries

Schoonmaakbedrijf Uithoorn – Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw schoonmaakwerkzaamheden? Een schoonmaakbedrijf dat professioneel te werk gaat én jarenlange erving heeft? Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries is het schoonmaakbedrijf bij u in de buurt. Welke type schoonmaakwerkzaamheden u ook wilt uitbesteden, wij nemen uw schoonmaakwerk graag uit handen op de momenten dat het u uitkomt. Wij vinden het belangrijk om te benadrukken dat uw wensen bij ons altijd centraal staan.  Of u nu op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf voor een eenmalige klus of voor periodieke werkzaamheden, u kunt op ons rekenen. Ons team staat graag voor u klaar!

 

schoonmaakbedrijf hoofddorp

 

Verschillende soorten schoonmaakopdrachten

U kunt Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries inschakelen voor diverse soorten schoonmaakopdrachten. U kunt ons inschakelen voor het reinigen van allerlei soorten bedrijfspanden voor zowel de binnen als de buitenkant. Voor het klassieke schoonmaakonderhoud, maar ook voor een specialistische reiniging kunt u bij ons terecht. Ons team bestaat uit ervaren, allround schoonmakers met een passie voor het vak en zorgen ervoor dat uw kantoorpand of andere soort pand grondig wordt schoongemaakt. Hierbij kunt u denken aan periodieke of eenmalige schoonmaakonderhoud. Ook buiten kantoortijden zijn wij inzetbaar. Zo heeft u (of uw team) minimale hinder. Op vrijwel elk gebied van schoonmaken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voeren onder andere de volgende schoonmaakwerkzaamheden uit:

– Schoonmaken
– Glasbewassing
– Spinnen verwijderen
– Vloeren reinigen
– Tapijt reinigen
– Tapijttegels leggen

U kunt kiezen om één van deze schoonmaakdiensten af te nemen, maar ook het afnemen van een combinatie van meerdere werkzaamheden is uiteraard mogelijk.

 

Meer informatie – Schoonmaakbedrijf Uithoorn

Om onze diensten zo transparant mogelijk te houden stellen wij aan het begin van de samenwerking een schoonmaakplan met u op. Zo leggen we vast wanneer en welke schoonmaakwerkzaamheden we voor u kunnen uitvoeren. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen als schoonmaakbedrijf Uithoorn? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. U kunt ons bereiken tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00.

 

 

CONTACT

 

Share This