Schoonmaakkantoor Westland

Schoonmaakkantoor Westland – L.J. de Vries

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in omgeving Westland die uw kantoor of bedrijfspand schoonmaakt? Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries is een professioneel schoonmaakbedrijf, volledig gespecialiseerd in verschillende diensten.

Verschillende diensten

Schoonmaken
Glasbewassing
Spinnen verwijderen
Vloeren reinigen
Tapijt reinigen
Tapijttegels leggen

Als u uw schoonmaakwerkzaamheden gaat uitbesteden, wilt u het liefst op alle vlakken ontzorgt worden met het liefst zo min mogelijk hinder. En wij snappen dat, flexibiliteit is voor ons een must en daarom zijn wij flexibel inzetbaar. Het is mogelijk om ons in te zetten buiten de openingstijden van uw kantoor. Hierdoor ondervindt u geen hinder van onze werkzaamheden.

 

schoonmaakkantoor

 

Voordelen en soorten schoonmaakdiensten

Uw kantoor grondig schoon maken, dat is ons doel. U wilt immers dat uw medewerkers en partners in een hygiënische ruimte kunnen werken. Met een schoon kantoor verhoogt u de productiviteit en concentratie van de werknemers en laat u een goede indruk achter op klanten en bezoekers. Wist u ook dat een schone werkomgeving bijdraagt aan een afname in het aantal ziekmeldingen? Door te werken met een team van goed opgeleide specialisten krijgen wij uw kantoor grondig schoon. Er zijn veel voordelen van een schone werkomgeving. Om onze diensten zo transparant mogelijk te houden stellen wij aan het begin van de samenwerking een schoonmaakplan met u op. Zo leggen we vast wanneer en welke schoonmaakwerkzaamheden we voor u kunnen uitvoeren. Ook buiten kantoortijden zijn wij inzetbaar. Zo heeft u minimale hinder. Op vrijwel elk gebied van schoonmaken bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Schoonmaakdiensten omgeving Westland

Schoonmaakkantoor Westland | Heeft u interesse om uw kantoor of bedrijfspand schoon te laten maken door Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries? Neem contact op voor een kennismaking of vraag een vrijblijvende offerte aan. Uw kantoor schoonmaken kan zowel binnen als buiten kantoor uren. Wij zijn alle werkdagen van 09:00 tot 17:00 te bereiken. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

 

CONTACT

 

 

Share This